Sierpleister in Purmerend

Nadat u uw wanden heeft voorzien van raap- of pleisterwerk is het tijd voor de afwerking. Kiest u voor verf en behang? Of gaat u liever voor een unieke uitstraling en laat u sierpleister aanbrengen? Als u kiest voor dat laatste, dan zit u in Purmerend goed bij ons. Wij zijn uw specialist in het aanbrengen van sierpleister en komen graag bij u langs om uw wanden professioneel af te werken.

Verschillende mogelijkheden

Op het gebied van sierpleister zijn er verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een sierpleister met kleur? Of gaat u voor een klassieke witte uitstraling? Wilt u een grovere structuur? Of juist een fijne korrel? Onze stukadoors vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van sierpleister en om het voor u een beetje gemakkelijker te maken hebben wij onze meest gebruikte soorten sierpleister op een rijtje gezet:

  • Spachtelputz
    Mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof, verkrijgbaar in verschillende korreldiktes, boen en stootvast stucwerk, aan te brengen in een kleur naar keuze, kleurvast, geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Granol
    Bestaat al jaren, kan in verschillende patronen worden aangebracht (waaiervorm en boomschors zijn erg bekend), aanbrengen in kleur naar keuze, kleurvast, geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Rustiekputz
    Mengsel van marmerkorrels en bindmiddel op basis van kunststof, grovere structuur, kenmerkend zijn de lichte groefjes die ontstaan, boen en stootvast stucwerk, kleurvast, aan te brengen in een kleur naar keuze, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Bent u enthousiast geworden en kiest u voor een prachtige klassieke wandafwerking? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.