Al uw spuitwerk in Purmerend

Bij ons vindt u de vakman voor het uitvoeren van al uw spuitwerk. We hebben vele jaren ervaring in verf spuiten en spacken. Wilt u uw wanden glad laten afwerken of liever een fijne korrel of grof reliëf laten aanbrengen? We laten u graag zien wat er mogelijk is en voeren de werkzaamheden snel en schoon voor u uit. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en hoeft u alleen maar te genieten van het eindresultaat.

Spack spuiten

Spack spuiten we in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande interieurs. Deze manier van wand- en plafondafwerking is veel voorkomend en dat is niet zo gek. Spack is relatief goedkoop, kan op vele manieren worden toegepast en geeft meteen een afgewerkt resultaat. We leveren spack in vele kleuren en dus is er altijd een passende oplossing voor uw interieur. Daarbij heeft u natuurlijk de keuze tussen een fijne, middelgrote of grove korrel.

Spack heeft een droogtijd van ongeveer twee dagen en is dan ook overschilderbaar.

Latex spuiten

Latex spuiten is een goedkope, snelle manier van verven. Wilt u grote oppervlakken in dezelfde kleur laten afwerken? Dan is spuitwerk voor u een goede oplossing. Vanzelfsprekend kunnen we uw wanden en plafonds spuiten in elke gewenste kleur en leveren we de kamers schoon weer op.

Overweegt u één van deze spuitoplossingen? Overleg deze dan vrijblijvend met onze vakmannen.